Welkom op onze school !

[100 jaar plus… ‘Heilige Familie’ in Lier] [Ons eigen opvoedingsproject]
[Wie is wie] [SCHOOLREGEMENT] [INSCHRIJVINGEN]

Beste ouders,

U bent als ouder welkom in onze grote schoolfamilie. Wij danken u voor het vertrouwen dat u in ons stelt. Wij willen ons als schoolteam ten volle inzetten om uw kind(eren) een degelijke opvoeding te geven en goed gestructureerd onderwijs, zodanig dat het een boeiende en leerrijke schooltijd wordt.
Wij verwachten dat u uw kind steunt en aanmoedigt de doelstellingen van onze school na te streven en de afspraken goed na te leven.
In dit onderdeel van de site vindt u een beknopt overzicht van datgene wat gedurende het schooljaar van belang kan zijn voor een goede samenwerking.
Hebt u vragen of een probleempje en wenst u ons te spreken over uw kind, aarzel niet en neem telefonisch contact op om een afspraak te regelen.
We helpen u samen naar een oplossing te zoeken.
U bent bij ons steeds welkom !

Beste kinderen,

Wij heten jullie van harte welkom in onze school !
Kom je als kleutertje, dan kom je in een zeer boeiende wereld terecht.
Kom je naar ons eerste leerjaar dan gaat een 'nieuwe' wereld voor je open.
Kom je als 'nieuwe leerling' in onze school dan zullen we zorgen dat je vlug opgenomen en aangepast zult zijn in onze grote schoolfamilie. Iedereen zal je daarbij helpen.
We nemen alvast een flinke start om goed te kunnen leren, werken en spelen. We wensen eenieder een toffe schooltijd.

Het ganse schoolteam

Homepagina | Contacteer ons | Privacy-beleid - (c) 2008 Basisschool Heilige Familie, Kesselsesteenweg 1 / Kriekenstraat 14, B-2500 LIER